EMP.fi/ CDON.com/ Get Capital/NopsaVippi/irongym-store.com

1.2.2011

Diettikuulumiset ja tulevaisuuden suunitelmat

Rauta ei paina mitään! Mieli on virkeä! Nälkä ei paina kertaakaan! Mutta todella vaikeaa on ahtaa tämän hetkisen LeanGainsin kalorit lyhyessä ajassa napaan. Kaikki kalorit otan vain kiinteästä safkasta, en yhtään nestemäisestä´, kuten maidosta. Kalorit ovat pyörineet nyt treenipäivinä 3300-3700 riippuen päivän eri aktiviteeteistä salitreenin lisäksi. Ja muut päivät koostuvat 1600-1800 kalorista. Eli perus LeanGains systeemillä mennään vielä. Katsotaan, jos dieettimuotoa vielä vaihtaa. Annetaan ajan näyttää.

Dieetti on sujunut tähän asti hyvin. Lukuunottamat paljolti aikaa vievät kouluhommat ja kokeet amiksen puolelta,  taas kokeet ja vihonviimeisenä ylioppilaskirjotusten lukeminen lukion puolelta.

Yllättävän vaikeaksi tämä 2011 vuoden alku on tullut, hommaa tarvitsee tehdä paljon. En olisi koskaan uskonnut, että aikaa ei jää mihin muuhun kuin kehonrakennukselle(varsinkin tälle dietille,jonka kesto on yhteensöä 20 viikkoa), tyttöystävälle, koululle ja vähän kavereille.

Eli LeanGains dietti on 20 viikkoa pitkä ja tavoitteena on päästä 6-7 rasvoille keväällä. Josta jatkan läpi vuoden maltillisella bulkkaamisella kohta Classic Bodybuilding SM- kisoja eli CCB SM:iä. Tämän vuoden aikana on tarkoitus on oppia omasta kehosta niin paljon kuin voin ja tarkoituksena olisi vetää kisadieetti ilman valmentajaa. Kisaprojektista tulee kyllä haastava.

Lähden CBB:hen kisaamaan, koska tulevaisuudessa olisi tarkoitus kisailla intin jälkeen, joten kevällä 2012 on hyvä sauma suunnata kohti CBB SM:iä. Kokemuksia, kisafiilistä ja oman kropan oppimista lähden hakemaan kilpailusta. Eihän se pahitteeksi olisi, jos jonkin näköinen pysti tulisi :)

Otin tuossa ensi makua 2010 vuoden alussa, ja diettasin putkeen 20 viikkoa ja pääsin kympin rasvoille. Kokemuksena tuo oli miellyttävä dietata pitkään, mutta vastoinkäymisten ja muun paskan takia en ehtinnyt kuuntelemaan kroppaani kunnolla enkä oppimaan sitä kautta lähes mitään. Tällä hetkellä asiat ovat todella hyvin reilassa, vaikka stressiä tuntuisi olevan jonkin verran.

Enkä kuitenkaan usko, että tästä LeanGainsista kehkeytyy mitään ongelmaa. Rasvaa on palannut hyvään vauhtiin, joten syytä ei ole kiristää yhtään tahtia. Painoa en punnitse ollenkaan, käytän peiliä dietin mittarina, koska peili antaa kaikista parhaimman osviitan dietin suunnasta kuvien ja kaverien silmillä.

Tässä oli tämän hetken kuulumiset. Hyvää alkanutta Helmiikuuta! Muistakaa kasvaa urakalla ja kiristellä ahkerasta. Adios, Antti kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit