EMP.fi/ CDON.com/ Get Capital/NopsaVippi/irongym-store.com

5.2.2011

Kehonrakennuksen elämäntavan kannalta ruokavalion, treenin, koulun käynnin ja kaverisuhteiden sovittaminen yhteen omasta näkökulmastani

Sain tuossa pari sähköpostiviestiä liittyen tämän blogikirjoituksen otsikkoon. Lainaten yhtä kommenttia "Vielä jos viitsit tänne kirjoitella myös omia kuulumisiasi enemmän, kiinnostaisi kuulla miten sovitat oikean ruokavalion, treenin, koulun ja kaverisuhteet yhteen.". Päätin nyt sitten kirjoittaa tästä aiheesta jonkinlaisen blogtekstin omasta näkökulmasta. Miten saan sovitettua kehonrakennuksen koko elämäni ympärille mukaan lukien kaikki asiat.

Tämä ei ole kuitenkaan itselleni mikään helppo aihe kirjoittaa, vaikak se nyt elämäntapani onkin. Siihen liittyy monta asiaa ja muuttujaa. Koitan kertoa lyhyesti ja selkeästi tämän näkökulmani.

Elikkä kehonrakennus on ollut elämäntapani heti ensimmäisestä päivästä lähtien salille mentäessäni ja ennen salille menoa opettelin paljon tietoa liikeradoista, ravinnosta, bulkkaamisesti, liikkeistä, ihmisfysiikasta ja sun muista hyödyllisistä jutuista.
Olen yrittänyt sovittaa kaikki menot aina toissijalle kehonrakennuksen jälkeen. Moni varmasti luulee, että tämä "laji" on narsistinen, itseään täynnä oleva ja itserakas laji.
Kaverisuhteiden ylläpito massakaudella/bulkilla on helpompaa kuin dietillä. Dietillä aika on niin rajoittunutta verrattuna bulkkiin.Kaverit ja ystäväni ymmärtävät ja tajuavat, että minulla ei oo aikaa tulla tapaamaan heitä, koska olen tämän selittänyt heille moneen kertaan.Toistomalla asiat menevät yleensä kaaliin.

En kuitenkaa dietillä jumita paikallaan vaan, kun lähden tekemään aerobista ulos, poikkean muutaman kaverin luona aina välillä, vaikka se pidentää aerobisen pituutta jonkin verran.

Kouluhommiin minun ei tarvitse loppuen lopuksi panostaa, koska yritän kuunnella koulussa kaikki asiat tarkasti ja oppia nopeasti. Tämä helpottaa vapaa-aikaa huomattavasti, ettei tarvitse lukea ja opiskella niin paljoa.
Safkoista sen verran vielä. Ruokavälkälle tulen aina kotiin syömään, raahaan joka paikkaan safkat mukaan. Lasken kaikki kalorit ja makroravinteet. Kaiken pystyy laskemaan suunnilleen oikein päässä, koska syön lähes aina samaa safkaa ja muistan kaikki kalorit ja makravinteiden määrät ulkoa tietyissä ravintoaineissa.

Kaverisuhteita ylläpidän päivittäin, tämä onnistuu parhaiten, facebookilla, tesktaamalla, soittelemalla, tapaamalla kavereita/ystäviä, joko heidän luonaan, meillä.

Ja yritänyt luoda jatkuvasti uusia kontakteja joka suuntaan ja tutustua mahdollsimman moniin uusiin ihmisiin. 

Tässä oli lyhyesti oma näkökulmani. Valitettavasti en ehdi kirjoittaa pidempää, teksti saattaa olla epäselvää. Tämä johtuu yo-kirjoitusten kiireistä ja muista tämän ja ensi viikon aktiviteeteistä!!

Terveisin Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit